AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü kanamak

Kahve falında göğsü kanamak

Kahve falında göğsü kanamak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsü kanamak gördüyseniz:

  • Akşam saatleri ise, sabah saatlerinde olduğu gibi, halsizlik, ,isteksizlik, kararsızlık veya dalgınlık türünde ruh halleri veya ortamlar ön plana çıkabilir.

Kahve falında göğsü kanamak öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göbeği kanamak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, ettikleri duanın kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü kanamak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına işaret eder.

Kahve falında dili kanamak yeni iş fırsatları yakalayacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yeri kanamak kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında göz kanamak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diş kanamak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir