AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanın kesildiğini görmek

Kahve falında kafanın kesildiğini görmek

Kahve falında kafanın kesildiğini görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kafanın kesildiğini gördüyseniz:

  • Durumu kontrol etmeye çalışmaktan daha iyi sonuç aldığınızı göreceksiniz.

Kahve falında kafasının kesileceğini görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kafa kesilmesi görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını kesildiğini görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafamın kesildiğini görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, makamından olacağına tabir olunur.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işaret eder.

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kafasının kesildiğini görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, insanlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kafasının kesildiğini görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir