AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasının kesildiğini görmek

Kahve falında kafasının kesildiğini görmek

Kahve falında kafasının kesildiğini görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, onların başarıları ile gururlanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, dertlerin son bulacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında kafasının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Kahve falında koyunun kafasının kesildiğini görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine alamet eder.

Kahve falında kafa kesildiğini görmek can derdine düşeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kafanın kesildiğini görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kafasının kesildiğini görmek kendi bildiğini okuyacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını kesildiğini görmek yenisinin başlayacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasının kesildiğini görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasının kesileceğini görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin kafasının kesildiğini görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir