AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafamın kesildiğini görmek

Kahve falında kafamın kesildiğini görmek

Kahve falında kafamın kesildiğini görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, adeta sinirden küplere bineceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafamın kesildiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda adım atmak için cesaretinizi toplayın.

Kahve falında birinin kafası kesilirken görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, borçların kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasının kesileceğini görmek maddi olanaklarının artacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kafasının kesildiğini görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafa kesilmesi görmek talihinin artacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kafasını kesildiğini görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin kafasının kesildiğini görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, dinde tartışmaya işaret etmektedir.

Kahve falında kafanın kesildiğini görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir