AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasını kesildiğini görmek

Kahve falında birinin kafasını kesildiğini görmek

Kahve falında birinin kafasını kesildiğini görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında birinin kafasını kesildiğini gördüyseniz:

  • Hem fikir olmadığınız bir konuda size yük yüklemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasının kesileceğini görmek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin kafasının kesildiğini görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, sermayesinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafamın kesildiğini görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan kafası kesildiğini görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kafa kesildiğini görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kafanın kesildiğini görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin kafasının kesildiğini görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir