AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayatının alt üst olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sosyal anlamda hareketlenmeniz durumunda pek çok konuda size yardımcı olabilecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin kafasının kesildiğini görmek saygın biri haline geleceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kafası kesilirken görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansının da döneceğine delalet eder.

Kahve falında kendi kafasının kesildiğini görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafanın kesildiğini görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyunun kafasının kesildiğini görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasi kesilmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kafasının kesildiğini görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir