AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasının kesileceğini görmek

Kahve falında kafasının kesileceğini görmek

Kahve falında kafasının kesileceğini görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kafasının kesileceğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla size avantaj sağlayacak ileriye yönelik bir yatırım yapabilirsiniz.

Kahve falında koyunun kafasının kesildiğini görmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, belalı insanlara denk geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafa kesilmesi görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kafamın kesildiğini görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kafası kesilirken görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, işlerdeki karın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını kesildiğini görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin kafasının kesildiğini görmek falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında kafanın kesildiğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir