AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin kafasının kesildiğini görmek

Kahve falında kardeşinin kafasının kesildiğini görmek

Kahve falında kardeşinin kafasının kesildiğini görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kafasının kesildiğini gördüyseniz:

  • Değişkenliğiniz kişilerin hakkınızda türlü fikirler yürütmesine sebep olabilir.

Kahve falında kardeşinin kafasının kesildiğini görmek yaşamdan istediklerini alacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasi kesilmek bolluk ve bereket elde edeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafamın kesildiğini görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına tabir olunur.

Kahve falında kafa kesilmesi görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına alamet eder.

Kahve falında kafa kesildiğini görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, lüksüne de lüks katacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kafasını kesildiğini görmek varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, ticaret ehli olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının kafasının kesildiğini görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir