AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağının kanadığını görmek

Kahve falında bacağının kanadığını görmek

Kahve falında bacağının kanadığını görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağının kanadığını gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışarak zaman kaybetmemeye dikkat edin.

Kahve falında bacaklarının kanadığını görmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına işarettir.

Kahve falında bacağının kanadığını görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında bacağın kanadığını görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bacağının kanadığını görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında diş kanatmak varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı birini görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, anne duasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk kanat yemek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, borçları varsa ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kanat takıp uçmak elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir