Kahve falında ayağın kanadığını görmek

Kahve falında ayağın kanadığını görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, geçim derdine gireceğine, hasta olanın da iyileşeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çok kötü günler geçirileceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, doğru yolu bulacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağın kanadığını gördüyseniz:

  • Her an, çok hoşunuza gidecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayak baş parmağının kanadığını görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, en küçük sorunda parlayacağına inanılır.

Kahve falında ayak tabanının kanadığını görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının kanadığını görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalettir.

Kahve falında ayağın kanadığını görmek sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine yorulur.

Kahve falında birinin ayağının kanadığını görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine yorulur.

Kahve falında ayak tırnağının kanadığını görmek ondan kazanç elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ayağını kanadığını görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına delalet eder.

Kahve falında ayaklarının kanadığını görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir