AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasından yaralanmak

Kahve falında kafasından yaralanmak

Kahve falında kafasından yaralanmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, daima ona hürmet göstereceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulur.

Kahve falında kafasından yaralanmak gördüyseniz:

  • Gizli planları, kapalı kapılar ardında olup biteni merak edebilir, gizemli konulara ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında kafası yaralanmak mutlu ve huzurlu olacağına, makamının yükseleceğine inanılır.

Kahve falında kafa yara görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, yeni bir eve sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında birinin kafasında yara görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafanın içinde yara görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, ruhen güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında kafamda yara görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine inanılır.

Kahve falında kafasında yaralar görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına alamet eder.

Kahve falında kafasında yara görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kafasında yara görmek bir hastalığa maruz kalacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir