AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapana kısılmak

Kahve falında kapana kısılmak

Kahve falında kapana kısılmak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapana kısılmak gördüyseniz:

  • Daha düşük bir profil çizmeli, düşüncelerinizi ne istediğinizden emin olana kadar kendinize saklamalısınız.

Kahve falında kapana kısılmış fare görmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında kapana kısılmak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalettir.

Kahve falında saçın bir kısmının beyazladığını görmek zor günlerin geride kalacağına, terfi alacağına işarettir.

Kahve falında saçın bir kısmının koptuğunu görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine yorulur.

Kahve falında sesi kısılmak kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında saçların bir kısmının döküldüğünü görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında saçların bir kısmının beyazladığını görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarının bir kısmının beyazladığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir