AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının bir kısmını beyaz görmek

Kahve falında saçının bir kısmını beyaz görmek

Kahve falında saçının bir kısmını beyaz görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, büyük tartışmaların yapılacağına işaret eder.

Kahve falında saçının bir kısmını beyaz gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi işsiz bırakan ya da iş yapmıyor gibi gösteren askıda kalmış başlıkların üzerine gitmelisiniz.

Kahve falında saçının bir kısmını beyaz görmek dara düşeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında saçın bir kısmının beyazlamasını görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçların bir kısmını beyazlamış görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının bir kısmını kesmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının beyazladığını görmek kavgaların büyüyeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına yorulur.

Kahve falında saçının bir kısmının olmadığını görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir