AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek

Kahve falında saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek

Kahve falında saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, iyi habere rivayet eder.

Kahve falında saçlarının bir kısmını beyazlamış gördüyseniz:

  • Oturup, bekleyip uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Kahve falında saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında saçların bir kısmını beyazlamış görmek keder yaşayacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında saçın bir kısmının beyazlamasını görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında saçının bir kısmını beyaz görmek mülk sahibi olacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına işarettir.

Kahve falında saçının bir kısmının olmadığını görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına delalet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, zahmetinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında saçının bir kısmının yandığını görmek çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına yorulur.

Kahve falında saçının bir kısmının ağardığını görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir