AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafamızda bit görmek

Kahve falında kafamızda bit görmek

Kahve falında kafamızda bit görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafamızda bit gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da katılacağınız grup aktiviteleri dış görünüşünüz, düşünceleriniz, yaşam tarzınız veya hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında birinin kafasından bit ayıklamak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine işarettir.

Kahve falında kafada bit bulmak başına bazı musibetlerin geleceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafa bit görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kafasında bit görmek çileli ve zorlu günler yaşayacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kafasında bit öldürmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kişinin kafasından bit ayıklamak gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında kafasından bit düştüğünü görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine delalettir.

Kahve falında kafada bit görmek umutlarını kaybedeceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir