AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada bit görmek

Kahve falında kafada bit görmek

Kahve falında kafada bit görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, hayırlı kapıların açılacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafada bit gördüyseniz:

  • Duygusal, estetik, entelektüel veya mental büyüme için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Kahve falında kafada bit görmek parasını dikkatli harcayacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kendi kafanda bit görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine delalettir.

Kahve falında kafasından bit ayıklamak olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kafaya bit düşmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin kafasında bit görmek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kafasında bit görmek moral bulacağına, harcama gücünün artacağına delalet eder.

Kahve falında kafasında bit öldürmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında bit kafada görmek çok hayırlı işlere girileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir