AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kafasında bit görmek

Kahve falında arkadaşının kafasında bit görmek

Kahve falında arkadaşının kafasında bit görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, birikim yapılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kafasında bit gördüyseniz:

  • Sabırsız davranışlar veya ani tepkiler ilişkilerde zorlanmalara veya kopuşlara neden olabilir.

Kahve falında arkadaşının kafasında bit görmek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine alamet eder.

Kahve falında kafasına bit düşmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında eşinin kafasında bit görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının kafasında bit görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kafanda bit görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada bit öldürmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında kafada sirke bit görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kafasında bit görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir