AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa bit görmek

Kahve falında kafa bit görmek

Kahve falında kafa bit görmek kötü işlere girmeyeceğine, hayırlı işlere imza atacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kafa bit gördüyseniz:

  • Rüzgarı arkaya alıp ilerlemekte fayda var.

Kahve falında kafamızda bit görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, sorunların teker teker çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasında bit görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin kafasında bit görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına inanılır.

Kahve falında kafada bit ayıklamak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında biti kafada görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kafasından bit ayıklamak eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kafada beyaz bit görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında kafada büyük bit görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir