AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kişinin kafasından bit ayıklamak

Kahve falında bir kişinin kafasından bit ayıklamak

Kahve falında bir kişinin kafasından bit ayıklamak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, gülüp eğleneceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin kafasından bit ayıklamak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında bir kişinin kafasından bit ayıklamak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafada bit ayıklamak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kafasından bit ayıklamak sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, başarının adım adım yaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasından bit ayıklamak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, haklılığının anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasından bit ayıklamak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında saçtan bit ayıklamak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçından bit ayıklamak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında bit ayıklamak işindeki verimliliğin düşeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir