AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kafasında bit öldürmek

Kahve falında başkasının kafasında bit öldürmek

Kahve falında başkasının kafasında bit öldürmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, fal sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kafasında bit öldürmek gördüyseniz:

  • İş ortaklıklarında son derece anlayışlı olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında kafada bit öldürmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kafasında bit öldürmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kafasında bit öldürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, borcunun kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kendi kafanda bit görmek istediği yola çıkacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafamızda bit görmek kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafada bit görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasına bit düşmek her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir