AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasından bit ayıklamak

Kahve falında birinin kafasından bit ayıklamak

Kahve falında birinin kafasından bit ayıklamak onları gücendireceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, darlanacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına inanılır.

Kahve falında birinin kafasından bit ayıklamak gördüyseniz:

  • Kendinizi düşünüyorsanız, olayları büyütmemelisiniz.

Kahve falında bir kişinin kafasından bit ayıklamak hastalıkların biteceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının kafasından bit ayıklamak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında kafasından bit ayıklamak kendisi paralayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin kafasından bit ayıklamak kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kafada bit ayıklamak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçtan bit ayıklamak hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bit sirkesi ayıklamak günbegün kötüleşeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçından bit ayıklamak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir