AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasından bit düştüğünü görmek

Kahve falında kafasından bit düştüğünü görmek

Kahve falında kafasından bit düştüğünü görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, işlerine bereket geleceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına işarettir.

Kahve falında kafasından bit düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmaya çalışan kişileri belli bir mesafede tutabilirseniz bazı olayları, kursları ya ad mücadeleci bir ortamı faydaya çevirebilirsiniz.

Kahve falında kafasına bit düştüğünü görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafasından bit düştüğünü görmek işlerde aksilikler yaşanacağına, yönetici makamına oturacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğunun kafasında bit görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kafamda bit görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafada büyük bit görmek fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, kişinin gönlünü alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafa bit görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında kızının kafasında bit görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalettir.

Kahve falında kafasında bit öldürmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir