AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada bit bulmak

Kahve falında kafada bit bulmak

Kahve falında kafada bit bulmak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, onlar için çabalayacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına delalet eder.

Kahve falında kafada bit bulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tutumunuzu değiştirmeniz durumunda ilginç kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında kafada bit bulmak borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kafasına bit düşmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulur.

Kahve falında kafada bit sirke görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine alamet eder.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biti kafada görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının kafasında bit görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kafasında bit görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kafanda bit görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir