AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan bit ayıklamak

Kahve falında kafadan bit ayıklamak

Kahve falında kafadan bit ayıklamak çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan bit ayıklamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine kulak asmamalı veya planlarınıza karışmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kafadan bit ayıklamak epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sağlık ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında kafadan böcek ayıklamak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kafadan sirke ayıklamak uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Kahve falında kafadan bit temizlemek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan bit almak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan bit görmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kafadan bit dökmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kafadan vurulmak ama ölmemek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, iş hayatında rahat edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir