AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan iğne çıkarmak

Kahve falında kafadan iğne çıkarmak

Kahve falında kafadan iğne çıkarmak onların bir adım önüne geçeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına delalettir.

Kahve falında kafadan iğne çıkarmak gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanamaması durumunda bazı ilişki veya iş birlikleri size maddi veya manevi bedel ödetebilir.

Kahve falında kafadan iğne çıkarmak içinin ferahlayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kafadan iğne vurulmak engel tanımayan biri olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Kahve falında kafadan kurt çıkarmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında kafadan vurularak ölmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında kafadan kurşun yemek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kafadan bit ayıklamak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında kafadan tabancayla vurulmak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kafadan kurşunlanmak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir