AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan yaralanmak

Kahve falında kafadan yaralanmak

Kahve falında kafadan yaralanmak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, çok kötü hissedileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafadan yaralanmak gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında kafadan yaralandığını görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kafadan yara koparmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında kafadan yaralanmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kafadan bıçaklandığını görmek gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafadan bit ayıklamak ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, işlerin de hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan kurşunlanmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında kafadan bit dökmek doğru yatırımlar yapacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında kafadan öpülmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir