AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan kan gelmek

Kahve falında kafadan kan gelmek

Kahve falında kafadan kan gelmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, pek çok olumlu gelişmelere, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kafadan kan gelmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleyip ilerlememe veya devam edip etmemem arasında gidip geliyor olabilirsiniz.

Kahve falında kafadan kan gelmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan kan akmak esenliğe kavuşulacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet eder.

Kahve falında kafadan kan aldırmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan akan kan görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kafadan yaralandığını görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafadan öpmek alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, insanlar tarafından tanınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir