AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan bit dökmek

Kahve falında kafadan bit dökmek

Kahve falında kafadan bit dökmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafadan bit dökmek gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir adamla yapacağınız bir görüşme şansızı iyiye doğru döndürecek.

Kahve falında kafadan bit dökmek onu doyasıya yaşayacağına, işlerinin zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kafadan aşağı su dökmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafadan bit temizlemek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kafadan bit ayıklamak çok iyi yerlere geleceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafadan bit görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan bit almak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kafadan yara koparmak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kafadan iğne çıkarmak çok mutlu ve sevinçli olacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir