AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada taş görmek

Kahve falında kafada taş görmek

Kahve falında kafada taş görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet eder.

Kahve falında kafada taş gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında kafasına taş gelmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kafasına taş atıldığını görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına taş geldiğini görmek askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafaya taş atmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında kafada taş görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya taş düştüğünü görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, eve kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına taş atmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir