AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına taş geldiğini görmek

Kahve falında kafasına taş geldiğini görmek

Kahve falında kafasına taş geldiğini görmek fırsatların elden kaçacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kazancını çoğaltacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, cesaretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasına taş geldiğini gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında kafasına taş gelmek biraz olsun hafifleyeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına taş geldiğini görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine işarettir.

Kahve falında kafa kafaya gelmek sorunlarından kurtulacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasına taş yağmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında kafasına taş düşmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafada taş görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafaya taş atmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir