AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına taş gelmek

Kahve falında kafasına taş gelmek

Kahve falında kafasına taş gelmek hileye, fesada bulaşacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına taş gelmek gördüyseniz:

  • Söz verdiyseniz fikir değiştirmeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında kafasına taş gelmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kafasına taş geldiğini görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafa kafaya gelmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, kazancının helal para olacağına işaret eder.

Kahve falında kafayı taşa çarpmak gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına işarettir.

Kahve falında kafasına taş yağmak sadece kendisini düşüneceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kafasına taş atıldığını görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir