AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına taş atıldığını görmek

Kahve falında kafasına taş atıldığını görmek

Kahve falında kafasına taş atıldığını görmek güzel günler için yaşayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, hanesine güneş doğacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasına taş atıldığını gördüyseniz:

  • Yanlışlığa yer bırakmamalısınız.

Kahve falında kafasına taş atıldığını görmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında kafasına dikiş atılmak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kafasına dikiş atıldığını görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve taş atıldığını görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine inanılır.

Kahve falında kendi başına taş atıldığını görmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üzerine taş atıldığını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına alamet eder.

Kahve falında taş atıldığını görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine taş atıldığını görmek ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir