AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya taş düştüğünü görmek

Kahve falında kafaya taş düştüğünü görmek

Kahve falında kafaya taş düştüğünü görmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, heveslerin söneceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya taş düştüğünü gördüyseniz:

  • Garip, çılgın ya da sadece değişik olarak adlandırılabilecek davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında kafaya taş düştüğünü görmek duaların kabul göreceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kafada taş görmek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kafasına taş atmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına taş düşmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafayı taşa çarpmak elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalettir.

Kahve falında kafaya taş atmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına inanılır.

Kahve falında kafasına taş yağmak şüpheli bir olay yaşanacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasına taş atıldığını görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir