AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kafalı insan görmek

Kahve falında at kafalı insan görmek

Kahve falında at kafalı insan görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at kafalı insan gördüyseniz:

  • İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

Kahve falında insan kafalı at görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında at kafalı insan görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında atın kafasını görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında kafasiz at görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına delalettir.

Kahve falında at kafası görmek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafası olmayan at görmek onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında kopmuş at kafası görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir