AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercinin kafasını koparmak

Kahve falında güvercinin kafasını koparmak

Kahve falında güvercinin kafasını koparmak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercinin kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Doğru seçimler yapmanız gereken zamanlar.

Kahve falında kafası kopuk güvercin görmek arabasını ve toprağının olacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin kafası koparmak hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin kafası görmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, borcunun kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş güvercin görmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinin kafasını koparmak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine tabir olunur.

Kahve falında güvercin kafasını koparmak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin yavrusu görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında evde güvercin görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir