AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz at kafası görmek

Kahve falında beyaz at kafası görmek

Kahve falında beyaz at kafası görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, dertlerinin dermanını bulacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz at kafası gördüyseniz:

  • Tüm hünerinizi gösterin.

Kahve falında beyaz at kafası görmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında at kafası çizmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında atın kafasını görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulur.

Kahve falında at kafalı insan görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan kafalı at görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine yorulur.

Kahve falında kopmuş at kafası görmek yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kafalı at görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir