AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kafasını kesmek

Kahve falında kendi kafasını kesmek

Kahve falında kendi kafasını kesmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, rızkında ve malından olacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kafasını kesmek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi alabilecek, ortaya koyabilecek veya geliştirebilecek gücünüz var.

Kahve falında birinin kafasını kesmek hasta ise iyileşeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında köpek kafasını kesmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adam kafası kesmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, çok sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğun kafasını kesmek kişinin içinin daralacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kafasını kesmek yüksek makamlara geleceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında horozun kafasını kesmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında farenin kafasını kesmek hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir