AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğin kafasını kesmek

Kahve falında bir erkeğin kafasını kesmek

Kahve falında bir erkeğin kafasını kesmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkeğin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Yenilenmek için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında bir erkeğin kafasını kesmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanın kafasını kesmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında balık kafası kesmek hayattan daha zevk alacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalet eder.

Kahve falında bebek kafasını kesmek kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın kafası kesmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine delalettir.

Kahve falında babasının kafasını kesmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına rivayet eder.

Kahve falında horozun kafasını kesmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir