AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek kafası kesmek

Kahve falında bebek kafası kesmek

Kahve falında bebek kafası kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kafası kesmek gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi ya da size yapılan iltifatları sevdiğiniz kişilerle paylaşmanız ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında bebeğinin kafasını kesmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, girilen yolda zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek kafası kesmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında bebek kafasını kesmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına yorulur.

Kahve falında kedi kafası kesmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına delalet eder.

Kahve falında insanın kafasını kesmek maddi sorumluluklarının artacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin kafasını kesmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, hayırlı yollara gireceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşinin kafasını kesmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun kafasını kesmek elinize para geçeceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir