AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa derisi görmek

Kahve falında kafa derisi görmek

Kahve falında kafa derisi görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, yoksulluğa, üzüntülerinden kurtulacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, bazı başka desteklere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kafa derisi gördüyseniz:

  • Farklılıkları belirtip yolunuza devam edin.

Kahve falında kafa derisi görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kafa derisini yüzmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında kafa derisinde yara görmek zorlukların günden güne artacağına, hayallerinin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafa derisi yüzmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kafa derisini görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine alamet eder.

Kahve falında kafa derisi soymak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulur.

Kahve falında siyah deri ayakkabı görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında deriye dikiş atmak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, bir daha kopmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir