AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa derisi yüzmek

Kahve falında kafa derisi yüzmek

Kahve falında kafa derisi yüzmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kafa derisi yüzmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında kafa derisini yüzmek üzüntülü günler yaşanacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kafa derisi yüzmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına işaret eder.

Kahve falında kafa derisinde yara görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kafa derisini görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında kafa derisi görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine işarettir.

Kahve falında kafa derisi soymak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında kuzu derisi yüzmek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalettir.

Kahve falında yılan derisini yüzmek ortaklıkların bozulacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir