AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa derisini yüzmek

Kahve falında kafa derisini yüzmek

Kahve falında kafa derisini yüzmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında kafa derisini yüzmek gördüyseniz:

  • İnançsal veya politik tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kafa derisi yüzmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine yorulur.

Kahve falında kafa derisini yüzmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafa derisi soymak başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kafa derisi görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafa derisinde yara görmek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında kafa derisini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, kendi işinin sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek derisi yüzmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına alamet eder.

Kahve falında ayak derisini yüzmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir