AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa derisini görmek

Kahve falında kafa derisini görmek

Kahve falında kafa derisini görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, iyi konumlara geleceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kafa derisini gördüyseniz:

  • Kafanızda tasarladığınız bir proje veya yeni bir fikriniz var.

Kahve falında kafa derisi görmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafa derisini görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında kafa derisinde yara görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kafa derisi yüzmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafa derisini yüzmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalet eder.

Kahve falında kafa derisi soymak yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceylan derisi görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında deri ceketler görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir