AnaSayfa / Genel / Kahve falında deriye dikiş atmak

Kahve falında deriye dikiş atmak

Kahve falında deriye dikiş atmak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deriye dikiş atmak gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Kahve falında deriye dikiş atmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına dikiş atmak evlat sahibi olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında birine dikiş atmak iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş atmak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline dikiş atmak hayatın kişinin yüzüne güleceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kafaya dikiş atmak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine dikiş atmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ele dikiş atmak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, onları tebrik edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir