AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah deri ayakkabı görmek

Kahve falında siyah deri ayakkabı görmek

Kahve falında siyah deri ayakkabı görmek her konuda şansın yaver gideceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah deri ayakkabı gördüyseniz:

  • Herkes kendi istekleri konusunda ısrarcı olabilir.

Kahve falında siyah deri ayakkabı görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, yetki ve imza sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında deri ayakkabı görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi deri ayakkabı görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, bereketin ve verimin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deri ayakkabı giymek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah deri ceket giydiğini görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah deri terlik görmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında siyah deri ceket almak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine işarettir.

Kahve falında deri siyah mont giymek kirli işlere bulaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir