AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın organı kıllı görmek

Kahve falında kadın organı kıllı görmek

Kahve falında kadın organı kıllı görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, başarının düşeceğine, iyi şeyler yaşayacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın organı kıllı gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa onda da eskisinden daha mutlu duruma girebilirsiniz.

Kahve falında kadın organı kıllı görmek işinden uzaklaşacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadınlık organını kıllı görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadınlık organında kıl görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına işaret eder.

Kahve falında kadın organını kıllı görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında kadın organından kıl koparmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kıllı erkek organı görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında üreme organında kıl görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına yorulur.

Kahve falında kendi organını kıllı görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir