AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kadına dövüşmek

Kahve falında kadın kadına dövüşmek

Kahve falında kadın kadına dövüşmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın kadına dövüşmek gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerinden itibaren belirli olumlu etkiler altındasınız.

Kahve falında kadın kadına dövüşmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında kadınla dövüşmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanla dövüşmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında kızla dövüşmek askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kötü gidişe dur denileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla dövüşmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kavga edip dövüşmek zarara gireceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanla dövüşmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karşılıklı dövüşmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, gururlandıracak işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir