AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının sakalını kesmek

Kahve falında kadının sakalını kesmek

Kahve falında kadının sakalını kesmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, şifa edineceğine işaret eder.

Kahve falında kadının sakalını kesmek gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce bahsedilenlerde doğruluk payı olup olmadığını araştırmanızda fayda var.

Kahve falında kadının sakalını kesmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında sakalı yarım kesmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin sakalını kesmek kızı olanların da gelin edeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç ve sakalını kesmek geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sakal kesmek veya tümüyle gidermek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sakalını kesmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında sakalları kesmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin sakalını kesmek endişe verici olaylar yaşanacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir