AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının organını görmek

Kahve falında kadının organını görmek

Kahve falında kadının organını görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına inanılır.

Kahve falında kadının organını gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz kişinin ilgisini çekerek, onunla duygusal bir ilişki içine girebilirsiniz.

Kahve falında kadınlık organında kıl görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadında erkeklik organı görmek uzun bir hayat yaşayacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın organı yalamak güzel ve bereketli işlere gireceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kadın organı kıllı görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadının organını yalamak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kadın organını kıllı görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında erkekte kadın organı görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kadın cinsiyet organını görmek saygın biri haline geleceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir