AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekte kadın organı görmek

Kahve falında erkekte kadın organı görmek

Kahve falında erkekte kadın organı görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına işarettir.

Kahve falında erkekte kadın organı gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan, verilen görevleri yerine getirebilecek kapasitede olmayan veya üzerine düşeni yapmayan kişiler ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işaret eder.

Kahve falında kadının erkek organı görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kadında erkek organı görmek hastalanacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kadının erkek organının olduğunu görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadında erkeklik organı görmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, zenginlik kazanacağına işarettir.

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında kadın erkek organı görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir